top of page

YWF on Tour @ TOPWHISKY

Beste whiskyfriends,

 

Onze 'South Speyside'-tasting van gisterenavond is nog niet helemaal verteerd, maar dat houdt ons niet tegen om meteen al de laatste tasting van 2023 aan te kondigen.

 

Op vrijdag 24 November trekken we nog eens met de groep naar Topwhisky in Heuvelland, waar we de nieuwste releases van IN2Spirit en Port Askaig gaan proeven!

Het wordt ongetwijfeld terug een super avond in de schitterende tasting room van Topwhisky.

 

  • IN2Spirit - het initiatief van Steven Demarez en mezelf - brengt z'n 9de en 10de release uit eind November. Jullie krijgen de absolute primeur om deze te ontdekken op 24/11.

  • Port Askaig is de naam van een havenstadje aan de noordoostkust van Islay maar ook een merk van single malt whisky. Het is Speciality Drinks Ltd. – de firma achter The Whisky Exchange van Sukhinder Singh – dat onder deze naam single malt whisky uit Islay bottelt. Op 24/11 proeven we 2 van hun nieuwste releases!

 

De verplaatsing maken we als groep per bus vanuit Ieper, vandaar een iets hogere prijs voor deze tasting (40€ pp). Vertrek is voorzien om 19u20 aan het station. We zijn terug in Ieper omstreeks 23u15.

 

Voor wie het praktischer/korter is om rechtstreeks naar Topwhisky te gaan, kan dit doen. Inschrijvingsprijs blijft echter 40€ pp.

 

Graag toch een oproep om mee te gaan met de bus.

 

Inschrijven kan terug door te mailen naar ypreswf@gmail.com

Gelieve ook te vermelden of je meegaat met de bus of niet.

bottom of page